Poşta Română intenţionează să introducă ATM-uri în oficiile poştale

Poşta Română va oferi spre închiriere spaţii destinate instalării de automate bancare (ATM) în oficiile poştale din mediul urban, potrivit unui comunicat transmis vineri.

1156 afișări
Imaginea articolului Poşta Română intenţionează să introducă ATM-uri în oficiile poştale

Poşta Română intenţionează să introducă ATM-uri în oficiile poştale

Compania a trimis invitaţii către societăţile bancare care activează pe toată piaţa din România, iar condiţiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare, se arată în comunicat.

Poşta Română este o companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, nefiind o instituţie publică. Compania funcţionează pe gestiune economică, respectiv îşi constituie veniturile din contracte comerciale şi se autofinanţează.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în proporţie de 75% şi de Fondul Proprietatea în proporţie de 25%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici