Premieră în Bucureşti: Parcări gratuite pentru cei care nu folosesc maşinile pe timpul iernii. Care sunt condiţiile pentru obţinerea lor

Primarul Neculai Onţanu a anunţat, marţi, că locuitorii Sectorului 2 care nu circulă iarna cu autoturismele le pot lăsa, gratuit, până în 1 martie, în două parcări, cu capacitate totală de 550 de locuri, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2 (PS2).

2498 afișări
Imaginea articolului Premieră în Bucureşti: Parcări gratuite pentru cei care nu folosesc maşinile pe timpul iernii. Care sunt condiţiile pentru obţinerea lor

Locuitorii Sectorului 2 care nu circulă cu maşina până la 1 martie au 550 de locuri de parcare gratuite (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Începând de marţi, cei interesaţi au la dispoziţie un număr de 250 de locuri de parcare în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164, precum şi alte 300 de locuri în incinta fostei S.C. Prodplast S.A. pe strada Ziduri Moşi numărul 23, se arată în comunicatul citat.

Toţi cei care nu circulă cu maşinile pe timpul iernii le pot lăsa, gratuit, până la data de 1 martie, în aceste parcări unde beneficiază de pază specializată, cu condiţia ca autoturismele să rămână parcate minim o săptămână.

Proprietarul autovehiculului trebuie să prezinte, la ambele parcări, actul de identitate, care să ateste că domiciliază pe raza Sectorului 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici