Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şi dus la ambulanţă

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

94 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şi dus la ambulanţă

Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şi dus la ambulanţă (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi soţia acestuia, cărora li s-a făcut rău la Tribunalul Argeş, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior Nicolescu a fost dus la o clinică din apropierea spitalului pentru o tomografie.

Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.

"După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem în continuare cum evoluează", a spus dr. Cristina Stocheci, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.

La ora transmiterii acestei ştiri, Nicolescu fusese urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar o altă ambulanţă aşteaptă să o preia pe soţia acestuia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş.

Decizia de joi seară a magistraţilor Tribunalului Argeş nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs de către avocaţii lui Nicolescu, la Curtea de Apel Piteşti.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici