Primăria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de bucureşteni care primesc eco-vouchere de 9.000 de lei

Primaria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere acceptaţi in cadrul programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere.

3058 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de bucureşteni care primesc eco-vouchere de 9.000 de lei

PMB a publicat lista celor 4.193 de bucureşteni care primesc eco-vouchere de 9.000 de lei

De asemenea, în data de 3 mai încep înscrierile unităţilor comerciale interesate să participe la acest program, anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat remis MEDIAFAX. 

Lista a fost publicată pe site-ul instituţiei www.pmb.ro, la secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

În urma verificării îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din Regulament a celor 6.000 de participanţi înscrişi, în program au fost acceptaţi 5.000 de proprietari. Grupul de lucru constituit în vederea implementării Programului a verificat dosarele depuse, fiind admise 4.193 de dosare si respinse 49.

Cele 49 de dosare respinse cuprind atât proprietari acceptaţi în program care şi-au casat autovehiculul uzat înainte de data publicării listei celor 5.000 de proprietari acceptaţi în program cât şi proprietari care şi-au casat sau radiat autovehiculul sau şi-au depus dosarul de acordare eco-voucher după data de 21.02.2019, data limită pentru casarea/radierea şi depunerea documentelor.

Programul Primăriei Capitalei „de stimulare a eliminarii din traficul bucuresşean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere" a fost aprobat de Consiliul General în iulie 2018 şi vine in sprijinul bucureştenilor care doresc să renunţe la autovehiculele uzate, oferindu-le eco-vouchere in valoare de 9.000 de lei.

Cu aceste eco-vouchere, bucureştenii declarati eligibili îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoţie noi 'prietenoase cu mediul', non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice si electronice noi, cu clasa energetica superioara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici