Primăria care a pregătit un foc de artificii pentru Anul Nou deşi oamenii nu pot ieşi din case

  • Primăria Focşani anunţă că a pregătit un spectaculos foc de artificii în centrul oraşului pentru a marca Anul Nou.
  • Evenimentul este programat la miezul nopţii, însă nu va avea public deoarece oamenii nu au voie pe străzi după ora 23.00. Artificiile vor putea fi admirate doar din balcoane şi curţi.
1504 afișări
Imaginea articolului Primăria care a pregătit un foc de artificii pentru Anul Nou deşi oamenii nu pot ieşi din case

Primăria a pregătit un foc de artificii pentru Anul Nou deşi oamenii nu pot ieşi din case

Primăria Focşani a pregătit un foc de artificii pentru Anul Nou. Artificiile vor fi lansate din centrul oraşului unde nu se vor aduna numeroşi locuitori, aşa cum se întâmplă în fiecare an. De vină sunt restricţiile impuse de autorităţi din cauza epidemiei de Covid 19.

„Vom marca momentul dintre ani cu un spectaculos foc de artificii în centrul oraşului. Faţă de anii trecuţi, acesta va fi singurul mod în care vom aniversa trecerea în noul an, întrucât restricţiile actuale interzic accesul populaţiei în spaţiile publice după ora 23.00. După un an complicat din cauza pandemiei de Covid-19, focşănenii au acum ocazia de a vedea un spectacol de artificii, care să ofere tuturor speranţa într-un 2021 mult mai bun decât anul ce stă să se încheie. Le reamintesc tuturor cetăţenilor obligaţia de a respecta TOATE măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii noului coronavirus, inclusiv interdicţia de a ieşi din case după ora 23.00‼️”, scrie în mesajul de pe Facebook al primarului oraşului Focşani, Cristi Misăilă.

Autorităţile locale îşi pun toate speranţele în vreme. Dacă nu va ploua, focul de artificii de la miezul nopţii va putea fi admirat din toate colţurile oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici