Primarul Nicuşor Dan se laudă că astupă gropile din Bucureşti. Ce spun bucureştenii

  • Nicuşor Dan vrea ca în două luni să repare gropile din Bucureşti
  • Locuitorii din Capitală nu mai cred în promisiunile primarului
471 afișări
Imaginea articolului Primarul Nicuşor Dan se laudă că astupă gropile din Bucureşti. Ce spun bucureştenii

Primarul Nicuşor Dan se laudă că astupă groile din Bucureşti

Nicuşor Dan promite că în următoarele două luni toate gropile din Bucureşti vor fi astuptate.
 
„Contratul este semnat. Imediat ce vremea ne permite o să vedeţi că o să începem să acţionăm pe segmentul ăsta. Unde în două luni estimez eu că o să fim bine cu străzile, cu remedierea gropilor din astfalt.”, a declarat, miercuri, Nicuşor Dan.
 
Unii bucureşteni nu-l cred. „Primarul n-o să le astupe. Nu cred nimic.” sau „E o iniţiativă foarte bună, dar e o mare minciună, ca totul până acum”, sunt două păreri sondate de Aleph News pe stradă. 
 
Ioana Ţigănilă, editor-prezentator Aleph News, a precizat, la emisiunea ŞTIU, că promisiunile vin după ce o groapă din Piaţa Victoriei, care i-a terorizat pe şoferi, a dispărut imediat după ce senatorul Alina Gorghiu i-a bătut obrazul primarului pe Facebook.
 
„Eu m-am dus am pozat gropile, uite pe 2 august 2021 o să mă şi duc să le verific. Sper să nu fie şi atunci acea situaţie să aud de la primar „A fost doar o estimare.”, a spua Irina Ursu, editor-prezentator Aleph News. 
 
„Eu îi iau apărea lui Nicuşor Dan. Păi dacă plouă, ce astfaltări să faci? Lasă să vină soarele şi să facă treabă bună.”, a mai spus prezentatorul Aleph. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici