Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, suspendată miercuri în Capitală

Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere de miercuri a fost suspendată, urmare a avertizării cod portocaliu de viscol pentru Bucureşti, candidaţii anterior planificaţi la această dată fiind reprogramaţi din oficiu pentru 15 februarie, informează Prefectura Bucureşti.

122 afișări
Imaginea articolului Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, suspendată miercuri în Capitală

Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, suspendată miercuri în Capitală (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Urmare avertizării cod portocaliu de viscol pentru Municipiul Bucureşti, pentru data de 29 ianuarie 2014, examinarea la proba practică în traseu în vederea obţinerii permisului de conducere din această zi se suspendă", se arată într-un comunicat de marţi al Prefecturii Municipiului Bucureşti.

Candidaţii anterior planificaţi la această dată sunt reprogramaţi din oficiu pentru sâmbătă, 15 februarie, nemaifiind necesară prezentarea lor la ghişeele Serviciului.

Potrivit sursei citate, în circumstanţele unor motive bine întemeiate, care împiedică candidaţii astfel reprogramaţi să se prezinte la examinare la noua dată, aceştia vor solicita la ghişeele Serviciului o nouă reprogramare, cerere însoţită de actul de identitate, dosarul de examen şi dovezile justificative.

Celelalte activităţi ale serviciului, respectiv înmatricularea autoturismelor, preschimbarea permiselor şi examinarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, se desfăşoară normal.

Tot din cauza condiţiilor meteo, şi proba practică pentru obţinerea permisului de conducere care trebuia să se desfăşoare luni a fost suspendată, candidaţii fiind reprogramaţi pentru 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici