Programul autobuzelor şcolare se extinde în Cluj-Napoca

  • Programul autobuzelor care transportă exclusiv elevi la şcoală va fi extins şi va ajunge astfel la 14 trasee
  • De la lansarea proiectului şi până acum, au fost transportaţi prin acest proiect peste 150.000 de elevi.
  • Câte un poliţist local va fi prezent în fiecare autobuz şcolar pentru ca elevii să se deplaseze la şcoală în deplină siguranţă.
489 afișări
Imaginea articolului Programul autobuzelor şcolare se extinde în Cluj-Napoca

Programul autobuzelor şcolare se extinde în Cluj-Napoca

Programul autobuzelor care transportă exclusiv elevi la şcoală va fi extins şi va ajunge astfel la 14 trasee, a anunţat Primăria Cluj-Napoca. De la lansarea proiectului şi până acum, au fost transportaţi prin acest proiect peste 150.000 de elevi.

Noile rute pentru elevi vor conecta zonele Lombului şi Iris cu zona centrală, precum şi strada Făget, respectiv zona E. Ionesco de Piaţa Avram Iancu/str. Dorobanţilor, potrivit autorităţilor locale.

Câte un poliţist local va fi prezent în fiecare autobuz şcolar pentru ca elevii să se deplaseze la şcoală în deplină siguranţă. Aceştia vor asista copiii la urcare şi coborâre şi la trecerea străzii.

„Iniţiat ca proiect pilot în cadrul procesului de bugetare participativă al Primăriei, extins ulterior de la 5 la 12 trasee, programul Autobuze şcolare ajunge acum la 14 trasee şi acoperă dus-întors o distanţă de peste 200 km/zi”, a anunţat Primăria.

De la startul programului şi până în prezent au fost transportaţi cu autobuzele şcolare peste 150.000 de elevi.

De asemenea, Primăria şi Compania de Transport Public Cluj-Napoca au anunţat că achiziţionează 10 noi autobuze pentru transportul şcolar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici