PROGRAMUL transporturilor, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada sărbătorilor de Paşti

Programul transporturilor publice, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada Paştelui. Metrourile vor circula în noaptea de Înviere între orele 23:00 - 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute, se precizează într-un comunicat.

1007 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL transporturilor, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada sărbătorilor de Paşti

Programul transporturilor, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada sărbătorilor de Paşti

„În perioada 6-9 aprilie 2018 trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) cu schimbare la staţia Jiului, la un interval de circa 10, respectiv 15 minute”, arată un comunicat transmis miercuri de Metrorex

Reprezentanţii Metrorex au mai precizat ca pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

Programul CFR Călători din perioada Paştelui

În minivacanţa de Paşte, CFR Călători va adapta capacitatea de transport în înreaga reţea feroviară în funcţie de dinamica traficului de pasageri la trenurile pe cele mai solicitate rute (Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara, Vatra Dornei), arată un comunicat emis marţi.

Pentru pasagerii care vor călători de la Piteşti către Mănăstirea Curtea de Argeş, în data de 8 aprilie, trenurile vor circula după un nou program, respectiv trenulrile Regio 13231 Piteşti (08.30) - Curtea de Argeş (09.19), Regio 13232 Curtea de Argeş (13.30) - Piteşti (14.19). Acestea vor opri în: Piteşti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merişani h. şi Băiculeşti h.

„Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie online pe site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se menţionează în comunicat.

Pentru călătorii care vor să îşi achiziţioneze din timp biletele de călătorie, programul agenţiilor de turism este următorul:

- agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 şi 9 aprilie

- în zilele libere de sărbătoare legală - 6, 8 şi 9 aprilie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

În perioada 7 - 9 aprilie 2018, când traficul de călători este redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.

Programul punctelor ENEL din Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu

Agenţiile Enegl din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în intervalul 6-9 aprilie, iar în celelalte zile, punctele vor funcţiona după programul obişnuit (De luni până vineri de la 9-17 în municipiul Bucureşti şi de la 8-16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu).

„Clienţii pot găsi informaţii privind evidenţa facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plăţile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secţiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire”, se precizează într-un comunicat transmis de companie.

Programul magazinelor Profi în perioada 4 - 9 aprilie

Magazinele Profi şi Profi City vor funcţiona după un program special. În intervalul 04 - 06 aprilie, magazinele vor fi deschise până la orele 22:00/23:00. În 7 aprilie magazinele vor fi deschise până la ora 19:00, în 8 aprilie magazinele vor fi închise, în 9 aprilie vor funcţiona în intervalul orar 10:00-18:00.

Magazinele Profi Loco vor fi deschise în intervalul 4 - 6 aprilie, până la ora 21, în 7 aprilie va fi deschis până la ora 19:00, în 8 magazinul va fi închis, iar în 9 aprilie magazinul va funcţiona în intervalul 10:00-18:00.

În centrele comerciale, magazinele Profi vor funcţiona în intervalul 4 - 6 aprilie în program normal, în ziua de 7 aprilie magazinele vor funcţiona până la ora 19:00, în ziua de 8 vor fi închise, iar în 9 aprilie vor funcţiona după programul 10:00 – 18:00.

Programul magazinelor profi Non-Stop pentru perioada Paştelui este: 4 - 6 aprilie vor fi deschise non-stop, 7 aprilie magazinele vor fi deschise până la ora 19:00, în 8 aprilie vor fi închise, iar în 9 magazinele non-stop Profi vor fi deschise în intervalul 10:00 - 18:00.

Magazinele Kaufland vor avea un program de funcţionare special în perioada sărbătorilor.

Sâmbătă, 07.04.2018, ora deschiderii va fi 7:00, iar ora închiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 16:00- 18:00.

Duminică, 08.04.2018, magazinele Kaufland vor fi închise.

Luni, 09.04.2018, majoritatea magazinelor Kaufland vor avea program scurt: ora deschiderii va fi 9:00, iar ora închiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 14:00 – 16:00.

Programul agenţiilor Raiffeisen Bank din perioada Paştelui.

Zilele de 6, 7, 8 şi 9 aprilie 2018 sunt zile nelucratoare în unităţile Raiffeisen Bank , inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienţi (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros-urilor şi a mall-urilor, arată un comunicat transmis luni de reprezentanţii băncii.

„Agenţiile băncii din centrele comerciale vor avea un program special stabilit, iar departamentul servicii clienţi (call center) va asigura permanenţa pentru urgenţe carduri, smart mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienţi de Top si FWR”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Raiffeisen Bank este o bancă universală care deserveşte aproximativ două milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi 5.600 de companii. Reţeaua băncii în România numără 466 de unităţi, peste 1.200 de ATM-uri, aproximativ 18.000 de EPOS-uri şi 164 de MFM (automate multifuncţionale).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici