PROGRAMUL "Zile Gratuite de Vacanţă": Ce oferte există pentru litoral între 18 şi 31 august

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Federaţia Patronatelor din Turism şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării desfăşoară în perioada 18 - 31 august programul "Zile Gratuite de Vacanţă 2014" pentru turiştii care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

2389 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL "Zile Gratuite de Vacanţă": Ce oferte există pentru litoral între 18 şi 31 august

PROGRAMUL "Zile Gratuite de Vacanţă", lansat între 18 şi 31 august (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Astfel, programul cumulează oferte de tipul "plăteşti cinci nopţi şi stai şase" sau "plăteşti şase nopţi şi stai şapte".

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Pachetele din programul "Zile Gratuite de Vacanţă 2014" se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT.

"Ofertele speciale pentru litoralul românesc, care includ nopţi gratuite de cazare sunt foarte căutate de turişti. În primul trimestru din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2013, cererea pentru ofertele din programul «Zile Gratuite de Vacanţă 2014» a avut o creştere de 100%", a declarat într-un comunicat Lucia Nora Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) menţionează că peste 70 de hoteluri de pe litoral au intrat în program.

Potrivit datelor Asociaţiei de Promovare Litoral - Delta Dunării, în prezent, gradul de ocupare pe litoral este de 100%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici