PROTEST LA GUVERN: 600 de membri ai unei organizaţii de revoluţionari au blocat circulaţia pe o bandă de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara

Aproximativ 600 de persoane, membri ai unei organizaţii de revoluţionari, protestează luni la sediul Guvernului, în dreptul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, circulaţia fiind oprită pe o bandă.

1145 afișări
Imaginea articolului PROTEST LA GUVERN: 600 de membri ai unei organizaţii de revoluţionari au blocat circulaţia pe o bandă de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara

PROTEST LA GUVERN: 600 de membri ai unei organizaţii de revoluţionari au blocat circulaţia pe o bandă de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

Protestul este organizat de Sindicatul Revoluţionarilor din Decembrie 1989, fiind autorizat să se desfăşoare între orele 10.00 şi 16.00.

Deşi organizatorii au cerut autorizaţie de protest pentru 150 de persoane, la Guvern, pe trotuarul din faţa sediului Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, la acţiune au venit aproximativ 600 de persoane. Astfel, protestatarii nu au mai avut loc pe trotuar şi au ajuns pe carosabil, ocupând prima bandă de circulaţie de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au deviat traficul de pe banda de lângă Guvern prin Pasajul Victoria.

Protestatarii susţin că sunt nemulţumiţi că le-a fost sistată plata indemnizaţiilor pentru revoluţionari. Ei spun că în urma acestei măsuri, mulţi dintre revoluţionari au rămas fără vreun mijloc de trai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici