Protestatarul „Ceauşescu”, incident în aeroport cu Raed Arafat: „Colectivul, domnul Arafat” / Cum a reacţionat şeful DSU. VIDEO

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele de „Ceauşescu”, l-a apostrofat pe Raed Arafat, în aeroport, unde i-a strigat că aşteaptă să demisioneze pentru intervenţia de la incendiul din Colectiv. În replică, Arafat i-a spus că va chema poliţia.

6614 afișări
Imaginea articolului Protestatarul „Ceauşescu”, incident în aeroport cu Raed Arafat: „Colectivul, domnul Arafat” / Cum a reacţionat şeful DSU. VIDEO

Protestatarul „Ceauşescu”, incident în aeroport cu Raed Arafat: Colectivul, domnul Arafat / Cum a reacţionat şeful DSU. VIDEO

„Domnul Arafat, ce faceţi? Aşteptăm demisia, da?”, a strigat Marian Moroşanu, protestatarul cunoscut sub numele „Ceauşescu” pe aeroportul din Bruxelles.

„Să ştiţi că o să chem poliţia şi nu mai urcaţi în avion”, a reacţionat Raed Arafat.

În replică, Ceauşescu îi spune: „Demisia, asta vreau! Atâta tot, nu e greu. Colectivul, domnul Arafat”.

Incidentul nu a trecut neobservat de celelalte persoane care se aflau pe aeroport: „E greşit ceea ce faceţi”.

Situaţia s-a repetat şi pe aeroportul Otopeni, la terminalul Sosiri.

„Am ajuns cu domnul Arafat în aeroportul Otopeni. A avut timp 2 ore jumate. Aţi avut timp să vă scrieţi demisia în avion, domnule doctor? Cu paleţii ăia cum stăm, ISU?”, strigă protestatarul.

De data aceasta, şeful DSU nu i-a mai răspuns lui „Ceauşescu”.

Contactat de MEDIAFAX, Arafat a precizat că nu comentează situaţia creată.

Aceasta nu este prima oară când protestatarul „Ceauşescu” apostrofează persoanele publice, unul dintre acestea fiind Valer Dorneanu, preşedintele CCR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici