Proteste pe DN1. Zeci de oameni au blocat circulaţia, nemulţumiţi de montarea separatoarelor de sens. VIDEO

Zeci de oameni din Puchenii Mari, judeţul Prahova, au traversat, vineri, o trecere pentru pietoni în şir indian, blocând circulaţia pe DN1, nemulţumiţi că au fost montate separatoare de sens. Pentru a se întoarce acasă sau pentru a merge la cimitir ocolesc, acum, aproximativ 10 kilometri.

11233 afișări
Imaginea articolului Proteste pe DN1. Zeci de oameni au blocat circulaţia, nemulţumiţi de montarea separatoarelor de sens. VIDEO

Sursa: Facebook

Zeci de localnici din Puchenii Mari au participat la protestul faă de montarea separatoarele de sens pe DN 1.

Aceştia sunt nemulţumiţi pentru că, odată ce au fost puse separatoarele, sunt nevoiţi să meargă în comunele vecine pentru a schimba sensul de mers, ceea ce presupune o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Şoferii care erau în trafic la acea oră s-au arătat nemulţumiţi şi au claxonat nervoşi, deoarece, din cauza protestului, circulaţia a fost blocată.

Locuitorii comunei cer deblocarea acestei situaţii, iar dacă lucrurile nu se vor rezolva protestele vor continua.

„Facem în plus 10 kilometri dacă vrem să mergem la dispensar, la biserica. Problema cea mai mare e cu morţii. Bisericile sunt pe partea stânga cum mergi spre Ploieşti, iar cimitirul pe partea dreaptă. Zilele astea au fost montate în toată comuna (…) Acum, în zonele unde era linie întreruptă, în intersecţii sunt separatoare. De aici toată problema”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul din Puchenii Mari, Constantin Negoi.

Negoi a precizat că este dispus ca din bugetul local să plătească amenajarea unei intersecţii. În plus, se doreşte şi amenajarea unei alte treceri de pietoni având în vedere că pe o distanţă de 6 kilometri este doar una.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici