PSD Suceava: Cinci primari şi 50 de aleşi locali PDL şi PNL s-au înscris în PSD

PSD Suceava a anunţat, miercuri, că 5 primari şi 50 de consilieri locali din PDL şi PNL s-au înscris în Partidul Social Democrat semnând adeziuni în baza OUG 55, ce suspendă prevederile care interzic migraţia aleşilor locali, după ce săptămâna trecută alţi patru primari PNL şi PDL au intrat în PSD.

275 afișări
Imaginea articolului PSD Suceava: Cinci primari şi 50 de aleşi locali PDL şi PNL s-au înscris în PSD

PSD Suceava: Cinci primari şi 50 de aleşi locali PDL şi PNL s-au înscris în PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în baza OUG 55/2014, s-au înscris în PSD primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, ales pe lista PDL, primarul comunei Drăgoieşti, Vasile Petroaie, ales pe lista PNL, primarul comunei Frătăuţii Vechi, Ionesi Artiom, ales pe lista PDL, primarul comunei Hânţeşti, Daniel Olariu, ales pe lista PDL şi primarul comunei Osta, Ioan Oros, ales pe lista PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Totodată, PSD Suceava susţine că împreună cu primarii au semnat adeziuni la PSD şi un număr de 50 de consilieri locali.

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, la întâlnirea ACL Suceava cu preşedintele PNL, Klaus Iohannis, că PSD procedează ca Putin când a anexat Crimeea şi anunţă zilnic că un ales local al ACL a fost anexat la PSD.Flutur le-a cerut membrilor PDL şi PNL Suceava să reziste presiunilor făcute de PSD şi să rămână în partidul de dreapta al României.

"Nu vă luaţi în aceste zile după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali. Îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul privind anunţurile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin când a anexat Crimeea. Mai iau câte un primar. Anexează câte un primar. Nu acesta va fi viitorul. Dacă vă ia ca haină de purtat, de purtat veţi fi", le-a spus Flutur aleşilor locali ACL Suceava.

Un mesaj asemănător a avut şi vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care a vorbit despre sezonul de transferuri şi le-a sugerat membrilor ACL că este posibil să li se promită că vor fi transferaţi la Real Madrid, dar de fapt să ajungă la Avântul Prăbuşirea.

"Acum e sezon de transferuri. Le spun celor care au impresia că le bate la uşă Real Madrid ca să-i transfere, că nu are rost să plece de la Bayern Munchen imaginându-şi că pleacă la Real Madrid. Că de fapt au numai tricourile de la Real Madrid şi impresarii. De fapt, riscă să plece de la Bayern Munchen la Avântul Prăbuşirea", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici