Răspunsul lui Nicuşor Dan pentru Firea, după ce l-a dat în judecată: O aştept în instanţă!

Nicuşor Dan a reacţionat după ce Gabriela Firea l-a dat în judecată pe el şi pe consilierul Roxana Wring şi a precizat că o invită la o dezbatere despre proiectele derulate de fiecare, adăugând că vrea ca primarul Capitalei să-i enumere public acuzaţiile pe care i le aduce.

346 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Nicuşor Dan pentru Firea, după ce l-a dat în judecată: O aştept în instanţă!

Nicuşor Dan, dat în judecată de Firea: O aştept în instanţă! Să spună public acuzaţiile pe care mi le aduce/ Câte procese a piedut primăria Capitalei cu fostul consilier

„O aştept în instanţă pe Gabriela Firea! O aştept pe Gabriela Firea la o dezbatere faţă în faţă în care să dăm socoteală ce am făcut fiecare pentru Bucureşti din iunie 2016 până în prezent. În 2016 bucureştenii, prin voturile lor, ne-au clasat pe primele două poziţii în opţiunea lor pentru primăria capitalei. O aştept pe Gabriela Firea să spună public acuzaţiile pe care mi le aduce, pentru ca bucureştenii să vadă cine are dreptate. Îi aduc aminte că nu a răspuns la ultimul schimb de comunicate, legat de spaţiile V3b şi cluburile Fratelli, Bamboo, Le Gaga”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul a mai precizat că Primăria Bucureşti a pierdut toate litigiile, între care a amintit că tribunalul a suspendat autorizaţia emisă de Firea pentru complexul de blocuri şi birouri din Calea Floreasca sau anularea hotărârii de înfiinţare a companiilor municipale.

„Îi reamintesc de cele 14 procese pierdute în care aparatul ei de specialitate a apărat actele ilegale ale primarului Oprescu: PUD pentru complex imobiliar pe spaţiul verde în Kiseleff 45, autorizaţie de desfiinţare pentru imobilele din Christian Tell (trei acţiuni), autorizaţie de construire str. Dionisie Lupu, autorizaţie de desfiinţare şi construire Şcoala 80 - sediul Primăriei Sector 3, utilitatea publică a proiectului Berzei - Buzeşti, autorizaţii de desfiinţare pentru Hotel Marna şi Casa Rădulescu, autorizaţie de desfiinţare pentru Casa Eminescu, autorizaţie de construire str. Berzei, autorizaţie de desfiinţare pentru 3 imoble pe str. Berzei”, mai spune Nicuşor Dan.

Precizările vin după ce Gabriela Firea a anunţat, sâmbătă, că a depus la instanţă două cereri de chemare în judecată împotriva consilierului Roxana Wring şi a lui Nicuşor Dan deoarece aceştia ar fi lansat pe Facebook afirmaţii false despre ea, dar şi despre Primărie, daunele cerute fiind de 100.000 euro şi scuze transmise prin presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici