Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Traficul rutier pe DN 7 se desfăşoară cu restricţii, sâmbătă, în judeţul Vâlcea, din cauza unor lucrări de consolidare şi stabilizare a versanţilor.

72 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului din cauza unor lucrări (Imagine: Alina State/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, decizia de restricţionare a traficului rutier a fost luată pentru protejarea participanţilor la trafic, în condiţiile în care există pericolul căderilor de stânci de dimensiuni mari în timpul curăţării versanţilor.

Astfel, pe sectorul de drum cuprins între km. 198+400 şi 198+700, începând cu ora 06.00 şi până la ora 12.00 circulaţia rutieră esdte închisă în reprize de circa 5-15 minute. Pentru intervalele de timp în care nu se aplică restricţia, se va circulă pe un singur sens, alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici