REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013 - SIBIU: Promovabilitatea a crescut cu 0,37 puncte procentuale, ajungând la 64,07%

Promovabilitatea la examenul de BACALAUREAT a crescut, în judeţul Sibiu, cu 0,37 puncte procentuale după soluţionarea contestaţiilor, ajungând la 64,07 la sută, după ce 90 de note contestate au fost mărite.

101 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu, rezultatele finale la examenul de BACALAUREAT din sesiunea iunie-iulie indică o promovabilitate de 64,07 la sută, cu 0,37 puncte procentuale mai mare decât iniţial.

"Din totalul celor 549 de note contestate la nivelul judeţului, 90 de note au fost mărite, 74 de note au fost micşorate, iar 385 de note au rămas nemodificate", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, candidaţii care nu au obţinut media de trecere în această sesiune a bacalaureatului se pot înscrie, în perioada 15-19 iulie, pentru sesiunea din toamnă, care va debuta în 19 august.

Procentul de promovabilitate la bacalaureat, înaintea contestaţiilor, a fost în judeţul Sibiu de 63,7, cele mai multe contestaţii fiind depuse la Limba şi literatura română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici