Risc de avalanşă de gradul trei la Bâlea Lac

Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la aproape un metru şi jumătate, meteorologii anunţând că există risc de avalanşă de gradul al treilea, din cinci posibile.

21 afișări
Imaginea articolului Risc de avalanşă de gradul trei la Bâlea Lac

Risc de avalanşă de gradul trei la Bâlea Lac (Imagine: Sebastian David/Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu, stratul de zăpadă de la Bâlea Lac a ajuns la 146 de centimetri, dintre care 13 centimetri depuşi doar în ultimele 24 de ore.

În aceste condiţii, s-a stabilit risc de avalanşă de gradul al treilea, din cinci posibile, stratul de zăpadă proaspătă având aderenţă redusă la stratul vechi.

În judeţul Sibiu a nins slab în ultimele 24 de ore, la Păltiniş stratul de zăpadă fiind de 28 de centimetri, la Boiţa de 16 centimetri, la Sibiu de 13 centimetri, iar la Dumbrăveni de 10 centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici