România, campioană la concedieri în UE până la finele anului

Comparativ cu alte state europene, România nu se poate plânge de o rată a şomajului ridicată, numărul celor fără loc de muncă situându-se sub media Uniunii Europene, potrivit www.incont.ro.

15 afișări
Imaginea articolului România, campioană la concedieri în UE până la finele anului

România, campioană la concedieri în UE până la finele anului (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Şi dacă în ultimele luni şomajul a scăzut în majoritatea ţărilor Europei, inclusiv la noi, România se plasează, din păcate, în fruntea ţărilor care vor face cele mai multe disponibilizări în lunile care urmează. Ceea ce va face ca rata şomajului să depăşească maximul înregistrat de la începutul crizei, de 8,36%, valoare atinsă în luna martie 2010.

Citeşte mai multe despre disponibilizările ce vor avea loc în România în următoarele luni pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici