Şapte localităţi din Botoşani, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu Mare au fost afectate de ploi şi vânt

  • Şapte localităţi din judeţele Botoşani, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu Mare au fost afectate, marţi, de ploi şi vânt, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
  • Pompierii au intervenit pentru extragerea apei din gospodării sau pentru degajarea copacilor căzuţi pe străzi.
495 afișări
Imaginea articolului Şapte localităţi din Botoşani, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu Mare au fost afectate de ploi şi vânt

Şapte localităţi din Botoşani, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu Mare au fost afectate de ploi şi vânt

Potrivit unui comunicat remis presei miercuri de IGSU, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice de marţi, au fost înregistrate efecte în şapte localităţi din 4 judeţe: Botoşani, Hunedoara, Mehedinţi şi Satu Mare.

Pompierii au intervenit pentru extragerea apei din două case, 7 curţi, 4 beciuri, 3 intersecţii şi două străzi, cât şi pentru degajarea a 2 copaci căzuţi pe carosabil.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au fost solicitate să intervină la 1.419 situaţii de urgenţă, dintre care 36 misiuni de stingere a incendiilor, 1.178 cazuri SMURD, 34 misiuni de deblocare sau salvare, precum şi alte 171 de intervenţii în sprijinul comunităţilor.

La nivel naţional, 1.189 de persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă, cele mai multe solicitări fiind gestionate în zona Bucureşti-Ilfov (298 cazuri), urmată de judeţele Timiş (60 cazuri) şi Mureş (55 cazuri).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici