Şapte migranţi din Siria, Yemen şi Egipt, prinşi în Caraş-Severin. Au trecut Dunărea cu o barcă

Şapte migranţi din Siria, Yemen şi Egipt au fost prinşi, vineri, de poliţiştii de frontieră din Caraş-Severin în timp ce încercau să intre ilegal în România, după ce au traversat Dunărea cu o barcă.

499 afișări
Imaginea articolului Şapte migranţi din Siria, Yemen şi Egipt, prinşi în Caraş-Severin. Au trecut Dunărea cu o barcă

Şapte migranţi din Siria, Yemen şi Egipt, prinşi în Caraş-Severin. Au trecut Dunărea cu o barcă

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Veche, judeţul Caraş-Severin, au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, o ambarcaţiune care venea dinspre malul sârbesc, a intrat în apele teritoriale româneşti, după care s-a întors.

Poliţiştii au descoperit şi reţinut pe malul românesc al Dunării, în apropierea localităţii Coronini, şapte cetăţeni străini: trei din Siria, doi din Yemen şi doi din Egipt.

În urma verificărilor, s-a stabilit că aceştia au vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani. Migranţii le-au declarat poliţiştilor că au trecut Dunărea cu o ambarcaţiune, ajutaţi de alte două persoane şi că intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii români au anunţat autorităţile de frontieră sârbe, care au identificat barca şi au reţinut doi bărbaţi, un cetăţean sirian şi unul palestinian.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici