Scandal în Centrul de carantină din Piteşti. Trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce s-au luat la bătaie

  • Trei bărbaţi care se aflau în Centrul de carantină din Piteşti s-au luat la bătaie, după ce au părăsit camera unde se aflau.
  • Unul dintre bărbaţi a fost lovit la faţă, iar altul la o mână.
  • Cei trei au dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi au fost sancţionaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
2903 afișări
Imaginea articolului Scandal în Centrul de carantină din Piteşti. Trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce s-au luat la bătaie

Bătaie între trei bărbaţi aflaţi în Centrul de carantină din Piteşti

Potrivit IJJ Argeş, jandarmii care asigurau paza, protecţia şi ordinea publică la Centrul de Carantină din Piteşti au fost solicitaţi de către o persoană aflată în carantină să intervină în interiorul centrului, întrucât trei bărbaţi se bat.

Cei trei au fost găsiţi pe hol, în dreptul camerelor repartizate pentru carantină.

„Unul dintre bărbaţi prezenta urme de sânge pe faţă iar altul pe braţ, iar când au fost întrebaţi despre cele întâmplate unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalţi doi”, arată sursele citate.

Jandarmii i-au sancţionat pe cei trei bărbaţi pentru provocare ori participarea efectivă la scandal, fiind date două amenzi în valoare de 800 de lei şi un avertisment. De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, întrucât aceştia nu au respectat măsurile de carantină, părăsind camerele repartizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici