Unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti şi 14 judeţe rămân închise şi vineri

Toate şcolile şi grădiniţele din Bucureşti şi judeţele Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi,Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea rămân închise şi vineri, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

2229 afișări
Imaginea articolului Unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti şi 14 judeţe rămân închise şi vineri

Şcolile din Bucureşti vor fi ÎNCHISE şi vineri (Imagine: Sorin Pop/Mediafax Foto)

Totodată, în judeţul Iaşi, nu va fi activitate în 10 unităţi, iar în judeţul Vaslui, din totalul unităţilor şcolare existente, 86 vor fi închise.

Vineri este ultima zi de şcoală din semestul I, iar acolo unde situaţia şcolară nu a putut fi încheiată, ea va fi rezolvată în momentul în care elevii vor reveni la cursuri, în semestrul al II-lea, a precizat MEN.

Semestrul al II-lea va începe pe 10 februarie, după ce, în intervalul 1 - 9 februarie, elevii vor fi în vacanţă.

Şcolile din Bucureşti şi mai multe judeţe din sudul şi estul ţării au fost închise de luni, din cauza avertizărilor de viscol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici