Şedinţa de guvern a durat 40 de minute. Emil Boc pleacă cu un avion spre Cluj-Napoca

Miniştrii i-au transmis premierului Emil Boc condoleanţe pentru decesul tatălui său, şeful Guvernului mulţumind şi intrând imediat în dezbaterea şedinţei de guvern, pe care a încheiat-o după doar 40 minute, au relatat agenţiei MEDIAFAX surse participante la reuniune.

808 afișări
Imaginea articolului Şedinţa de guvern a durat 40 de minute. Emil Boc pleacă cu un avion spre Cluj-Napoca

Şedinţa de guvern a durat 40 de minute. Emil Boc pleacă cu un avion spre Cluj-Napoca (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax foto)

"Au fost scurte condoleanţe transmise premierului, care a mulţumit şi nu a dorit să continue discuţia pe această temă", au spus sursele.

Şedinţa de guvern a fost încheiată după aproximativ 40 minute de la începere, premierul Emil Boc urmând ca să plece cu un avion spre Cluj-Napoca.

Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse apropiate familiei.

Sursele citate au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că premierul Emil Boc este aşteptat să sosească la Cluj-Napoca, însă nu au putut preciza când.

Şedinţa săptămânală de guvern era pregătită pentru miercuri dimineaţa, dar a fost reprogramată pentru marţi seara, la ora 20.00, după ce premierul Emil Boc a aflat de starea tatălui său, astfel încât şeful Guvernului să poată pleca imediat spre Cluj-Napoca.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, corespondentului MEDIAFAX că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă.

"Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult", declara Sanda Patrichi.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici