Şeful Corpului de Control din Guvern cântă la acordeon pe Youtube "Adios Muchachos" - FOTO

Noul şef al Corpului de Control al premierului, avocatul Dan Constantin Tudurache, lector la Facultatea de Drept a Universităţii "A.I. Cuza" din Iaşi, apare pe Youtube într-o serie de videoclipuri în care interpretează la acordeon fragmente din Valsul Tirolez, Valurile Dunării şi Adios Muchachos.

1952 afișări
Imaginea articolului Şeful Corpului de Control din Guvern cântă la acordeon pe Youtube "Adios Muchachos" - FOTO

Şeful Corpului de Control din Guvern cântă la acordeon pe Youtube "Adios Muchachos"

De altfel, în partea de jos a imaginilor se regăsesc adresa de mail şi numărul de telefon al lui Dan Constantin Tudurache, acelaşi de pe site-ul Baroului Iaşi.

Interpretarea la acordeon a proaspătului şef al Corpului de Control este comentată de către unii dintre studenţii săi, cu aprecieri, dar şi critici.

"Foarte frumos şi foarte bine interpretat! Felicitări domnule profesor!!!" şi "Matale nu eşti sănătos", sunt comentariile studenţilor.

Întrebat, marţi dimineaţă, de MEDIAFAX de ce a ales să posteze pe Youtube astfel de clipuri video, Tudurache a răspuns că nu doreşte să facă nicio declaraţie pe această temă.

"Nicio declaraţie acum! Am spus nicio declaraţie acum. O zi bună", a fost răspunsul lui Tudurache, care însă nu a negat autenticitatea imaginilor postate pe Youtube.

Mai mult, la câteva minute după acest răspuns, clipurile video în care Tudurache apare cântând la acordeon au fost şterse de pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici