Senator PSD, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei femei şi a unui copil

Senatorul PSD Florin Constantinescu a fost implicat, miercuri seară, într-un accident rutier în municipiul Iaşi, după ce maşina pe care o conducea a lovit alte două autoturisme care opriseră la o trecere pentru pietoni, două persoane fiind rănite şi transportate la spital.

623 afișări
Imaginea articolului Senator PSD, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei femei şi a unui copil

Senator PSD, implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei femei şi a unui copil

Accidentul a avut loc în cartierul ieşean Păcurari, la scurt timp după ce senatorul a plecat de la un eveniment organizat la Teatrul Naţional, cu prilejul zilelor oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, maşina condusă de senatorul Florin Constantinescu a lovit din spate un autoturism care oprise la o trecere pentru pietoni şi care, la rândul său, a acroşat o altă maşină care staţiona.

În urma impactului, o femeie şi un copil aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului lovit de maşina condusă de senatorul de Iaşi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, fiind răniţi uşor.

La faţa locului au sosit poliţiştii rutieri, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Senatorul Florin Constantinescu a declarat pentru MEDIAFAX că se deplasa la o distanţă mică de maşina aflată în faţa sa şi că a frânat, dar nu a mai putut evita impactul.

”Un taximetrist mi-a tăiat întâi calea, după ce a întors pe linie continuă. Eram la o distanţă mică de maşina din faţa mea, am frânat, dar nu am reuşit să evit impactul. Nu s-a întâmplat nimic grav. Femeia din maşina din faţă era panicată, atâta tot. Nu consumasem băuturi alcoolice”, a spus senatorul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a afirmat că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele senatorului Florin Constantinescu.

”Din primele cercetări a rezultat că nu a fost păstrată distanţa regulamentară în mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a doi pasageri, mamă şi copil, care au contuzii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici