Singura stradă cu trepte din Capitală, pictată cu cele mai importante clădiri din Bucureşti. Cum arată acum Strada Xenofon - GALERIE FOTO

Strada Xenofon, singura stradă cu trepte din Capitală, a fost pictată de artistul plastic Eva Radu în cadrul proiectului "Bucureşti la scară", treptele fiinid acum decorate cu cele mai importante edificii din Bucureşti.

5634 afișări
Imaginea articolului Singura stradă cu trepte din Capitală, pictată cu cele mai importante clădiri din Bucureşti. Cum arată acum Strada Xenofon - GALERIE FOTO

Singura stradă cu trepte din Capitală, pictată cu cele mai importante clădiri din Bucureşti - GALERIE FOTO (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Pictoriţa Eva Radu a pictat Strada Xenofon în şapte zile, în cadrul proiectului socio-cultural "Bucureşti la scară", susţinut de agenţia Initiative.

Treptele care duc spre Dealul Filaret si Hotel Carol Park sunt acum pictate în opt dintre cele mai importante edificii culturale şi istorice ale Bucureştiului: Ateneul Român, Arcul de Triumf, Mausoleul din Parcul Carol, Casa Poporului, Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Ţăranului Român, Teatrul Naţional şi Opera Naţională.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici