Şoferul care a accidentat două surori pe o trecere de pietoni, dintre care una a murit, a fost arestat

Şoferul sucevean care a accidentat două surori pe o trecere de pietoni din judeţul Buzău, vineri seară, una dintre ele pierzând-şi viaţa, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

1067 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a accidentat două surori pe o trecere de pietoni, dintre care una a murit, a fost arestat

Şoferul care a accidentat două surori pe o trecere de pietoni, dintre care una a murit, a fost arestat (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, şoferul de 29 de ani din Suceava fusese iniţial reţinut pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Vineri seară, bărbatul care se afla la volanul unui TIR a accidentat două surori care traversau pe trecerea de pietoni. Una dintre fete, în vârstă de 15 ani, a decedat, iar cea de-a doua, în vârstă de 12 ani, a fost grav rănită, fiind transportată în comă cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Ministrul Tineretului, Nicolae Bănicioiu, şi preşedinele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, au fost prezenţi la locul tragediei, la scurt timp de la producerea accidentului, şi le-au acordat fetelor primul ajutor. Sora mai mică a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul "Bagdasar Arseni", din Bucureşti, minora de 15 ani murind la scurt timp de la accident.

Între timp, pe reţelele de socializare, cei care le cunosc pe cele două surori au postat numeroase fotografii cu adolescenta care a murit, care era elevă la Liceul de Arte din Buzău, dar şi membră a unui ansamblu folcloric. Fata provenea dintr-o familie modestă, cu mulţi copii, şi era apreciată de colegii ei.

"Dumnezeu să o odihnească în pace! S-a stins o floare, păcat de tinereţea ei!", "Aici ai cântat pentru noi. De acum o să cânţi cu îngerii în cer, înger frumos...", "Colega mea, Ramona Ion, elevă a Liceului de Artă "Margareta Sterian", nu mai este printre noi...Un copil bun, o prietenă minunată şi-a frânt aripa în zbor către înalt, a vrut să ajungă o stea, acum chiar este o stea. Dumnezeu să o odihnească!", sunt câteva dintre mesajele postate pe internet după decesul fetei de 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici