Video Şoferul maşinii cu care Bianca Drăguşanu se întorcea de la mare, DROGAT la volan / Reacţia vedetei | VIDEO

Şoferul maşinii care se întorcea de la mare, şi în care se afla şi Bianca Drăguşanu, a fost prins la volan după ce consumase cocaină, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Română. Şoferul a fost depistat în cadrul unei razii a poliţiştilor, la Feteşti.

30455 afișări

Bianca Drăguşanu se afla într-o maşină oprită de poliţişti la Feteşti, în cadrul unei acţiuni de verificare care a avut drept scop depistarea şoferilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În urma testului, şoferul maşinii în care se afla fotomodelul (pe bancheta din spate) a fost depistat că a consumat cocaină, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie.

Aceştia se întorceau de la mare şi au fost opriţi de poliţie în zona la punctul de plată de la podul de la Feteşti.

Bianca Drăguşanu: Am fost şocată. Ştie toată lumea despre mine că nu consum aşa ceva

Bianca Drăguşanu explică, într-un video postat de Spynews, situaţia în care s-a aflat duminică, atunci când şoferul maşinii în care se afla a fost depistat pozitiv la cocaină. Fotomodelul susţine că nu îl cunoaşte pe acest tânăr şi i-a făcut cunoştinţă un prieten doar pentru a o aduce la Bucureşti.

"Am venit ieri la mare, cu prietenele mele, cu maşina lor, ne-am distrat ca fetele. Nu am consumat niciuna dintre noi nici măcar alcool. Ele şi-au dorit să mai rămănă la plajă, eu am avut treabă în Bucureşti. Aşa că am căutat o cunoştinţă care să mă aducă acasă. Din vorbă în vorbă, o cunoştinţă a unei cunoştinţe s-a oferit să mă ducă. La primul control a fost depistat că a consumat substanţe interzise", spune Bianca Drăguşanu.

Fotomodelul explică şi de ce nu a vorbit cu presa, preferând să îşi ţină un tricou în cap.

"Eu am fost şocată, toată lumea a tăbărât pe mine, nu am ştiut cum să reacţionez. Ştie lumea că nu beau alcool, nu am fumat în viaţa mea, nu consum aşa ceva. nu voi face niciodată aşa ceva. Pot să imi fac oricând analizele. Din păcate m-am aflat, fără voia mea, într-o circumstanţă compromiţătoare şi am vrut să clarific. Nu îl cunosc pe acest om şi data viitoare voi fi mult mai atentă la aceste detalii", a mai spus Bianca.

Şoferul maşinii care se întorcea de la mare, şi în care se afla şi Bianca Drăguşanu, a fost prins la volan după ce consumase cocaină, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Română. Şoferul a fost depistat în cadrul unei razii a poliţiştilor, la Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici