Staţia de taxare de pe podul Giurgeni - Vadu Oii, prădată de hoţi

Poliţiştii au început cercetări după ce din staţia de taxare de pe podul Giurgeni - Vadu Oii au dispărut, în noaptea de luni spre marţi, peste şapte mii de lei. Banii au dispărut cât timp angajata staţiei de taxare a ieşit la toaletă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1907 afișări
Imaginea articolului Staţia de taxare de pe podul Giurgeni - Vadu Oii, prădată de hoţi

Staţia de taxare de pe podul Giurgeni - Vadu Oii, prădată de hoţi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius Niculescu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o femeie în vârstă de 27 de ani, angajată la staţia de taxare la de pe podul Giurgeni - Vadu Oii, a reclamat dispariţia banilor.

Angajata a sesizat faptul că a părăsit, în noaptea de luni spre marţi, cabina de taxare pentru a merge la toaletă, iar la întoarcere a observat lipsa sumei de 7.377 lei, obţinută din taxarea la pod.

Poliţiştii au început cercetările pentru furt.

Surse din cadrul anchetei spun că cercetările ar putea fi extinse şi asupra angajatei, deoarece aceasta a lăsat staţia de taxare deschisă.

Aceleaşi surse au afirmat că în zonă nu există camere de supraveghere, motiv pentru care eventualii hoţi vor fi greu de identificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici