Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Mai mulţi suporteri ai echipei FCSB, au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei, duminică seara, înainte de meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, de pe Arena Naţională.

199 afișări
Imaginea articolului Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Aflaţi într-un parc din apropierea stadionului, de pe Bulevardul Basarabia, suporterii au aruncat cu mai multe sticle din plastic în autospecialele de jandarmerie şi au adresat injurii forţelor de ordine.

Conform Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, jandarmii s-au îndreptat către grupul de suporteri pentru a-i identifica pe cei care au săvârşit faptele mai sus menţionate, moment în care o parte dintre suporteri au devenit recalcitranţi.

Forţele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, în urma căreia şase suporteri au fost imobilizaţi şi conduşi la autospeciale pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Astfel, au fost identificaţi şase autori şi au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici