Târgovişte: 23 de elevi, la spital după ce au fost înţepaţi cu bolduri de doi colegi, la şcoală

Un număr de 23 de elevi de la o şcoală generală din Târgovişte au fost duşi la spital, meircuri, pentru analize medicale, după ce doi colegi din clasa a VIII-a i-au înţepat cu ace cu gămălie, pe holul şcolii, tatăl unuia dintre copiii înţepaţi anunţând Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

310 afișări
Imaginea articolului Târgovişte: 23 de elevi, la spital după ce au fost înţepaţi cu bolduri de doi colegi, la şcoală

Târgovişte: 23 de elevi, la spital după ce au fost înţepaţi cu bolduri de doi colegi, la şcoală (Imagine: Wikipedia)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, că mai mulţi elevi dintr-o unitate de învăţământ din Târgovişte au fost înţepaţi cu bolduri de către doi colegi din clasa a VIII-a.

Poliţia face verificări în acest caz după ce tatăl unuia dintre copiii înţepaţi a reclamat incidentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Mihaela Anton, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul s-a produs în pauza dintre orele de curs, în Şcoala Gimnazială ”Coresi” din Târgovişte.

Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost înţepaţi de doi copii din clasa a VIII-a se află la spital, la secţia de boli infecţioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind însoţiţi de unul dintre directorii unităţii de învăţământ. De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gămălie cu care copiii au fost înţepaţi, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dâmboviţa a mai spus că urmează ca o comisie de disciplină din cadrul unităţii de învăţământ să ia măsuri împotriva celor doi elevi care şi-au înţepat colegii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici