Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului emisiunii de grădinărit de la BBC

  • Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului unei emisiuni de grădinărit de la BBC.
  • Se pare că regimul nord-coreean a încercat să ascundă pantalonii care reprezintă un simbol al modei occidentale.
4671 afișări
Imaginea articolului Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului emisiunii de grădinărit de la BBC

Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului emisiunii de grădinărit de la BBC

Televiziunea Centrală Coreeană a difuzat luni un episod din 2010 din serialul BBC Secrete de grădinărit, în care apar faimosul grădinar şi radiodifuzor Alan Titchmarsh. S-a spus că emisiunea este o versiune condensată a originalului, iar la un moment dat, blugii lui Titchmarsh au fost bluraţi.

Se pare că cenzura are legătură cu încercările regimului lui Kim Jong Un de a restricţiona accesul la moda şi cultura occidentală în Coreea de Nord, relatează NKNews.

Blugii albaştri reprezintă un semn al Occidentului şi nu sunt permişi în Coreea de Nord. Asta deşi ţara exportă blugi din Suedia.

Nu se ştie cum a reuşit Coreea de Nord să obţină emisiunea TV. Ţara a mai difuzat fără licenţă emisiuni TV din occident, inclusiv fotbal din Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici