Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Un bărbat a încercat să se sinucidă cu un cuţit, vineri, într-un hipermarket din Bucureşti. Acesta avea asupra lui un cuţit cu care şi-a făcut mai multe răni. Bărbatul va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

13264 afișări
Imaginea articolului Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

Tentativă de suicid într-un hipermarket din Capitală

"Este vorba despre un bărbat care se afla în zona raionului de carne şi dintr-o dată a început să ameninţe că se sinucide. Acesta avea un cuţit cu care şi-a făcut şi nişte răni. Angajaţii au sunat imediat la 112, iar în momentul apariţiei poliţiştilor, acesta s-ar fi liniştit şi a fost imobilizat de către organele de ordine", a declarat pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit Poliţiei, cel mai probabil, bărbatului i se va întocmi dosar penal pentru tulburarea liniştii publice şi pentru deţinere ilegală de armă albă, urmând să fie audiat.

"Bărbatul are 46 de ani şi, în primă fază, va fi transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale şi i se va face un consult psihiatric, în urma căruia se va decide tranferarea lui la o unitate sanitară de specialitate, cel mai probabil, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia", a explicat Bogdan Ghebaur.

Incidentul a avut loc, vineri după-amiaza, la un hipermarket din Sectorul 1 al Capitalei, mai exact pe Şoseaua Chitilei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici