Timişoara: Percheziţii la locuinţele romilor din cele două grupuri care s-au bătut joi seară. O persoană a fost reţinută

Mai multe percheziţii sunt în desfăşurare, vineri seară, la Timişoara, la locuinţele unor romi ce fac parte din cele două grupuri care s-au bătut, joi, pe strada Braşov, scandal în urma căruia două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

192 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Percheziţii la locuinţele romilor din cele două grupuri care s-au bătut joi seară. O persoană a fost reţinută

Timişoara: Percheziţii la locuinţele romilor din cele două grupuri care s-au bătut joi seară (Imagine: Alexandru Solomon/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că, vineri seară, sunt în desfăşurare mai multe percheziţii la locuinţele unor romi de pe strada Braşov, unde joi seară două grupuri au provocat un scandal şi s-au bătut folosind topoare.

Potrivit sursei citate, la percheziţii participă echipaje ale Poliţiei, dar şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi DPIR.

Potrivit lui Bocancea, strada Braşov a fost blocată de echipajele Poliţiei, poliţiştii audiind şi martorii scandalului.

Joi seară, un scandal a izbucnit la Timişoara între două grupuri de romi, care au folosit topoare, două persoane ajungând la Spitalul Judeţean din municipiu, pentru îngrijiri medicale, în timp ce alte două au fost duse la Poliţie, pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ancuţa Moraru, declara că scandalul dintre cele două grupuri de romi a fost aplanat de un echipaj de jandarmi, însă două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, având răni uşoare.

Ulterior, la Spitalul Judeţean Timişoara s-au adunat mai multe persoane implicate în scandal, astfel că echipaje ale Poliţiei s-au deplasat la unitatea sanitară pentru a aplana un eventual conflict.

O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor de la Timişoara

O persoană a fost reţinută pe 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri, în urma percheziţiilor făcute, vineri seară, de către poliţişti, pe strada Braşov, din Timişoara, după ce cu o seară în urmă a izbucnit un scandal între două grupuri de romi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în urma percheziţiilor care au avut loc vineri seară la locuinţele unor persoane de etnie romă, din Timişoara, o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.

"În total, au fost patru percheziţii pe strada Braşov, care s-au finalizat cu reţinerea pentru 24 de ore a unei persoane cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri", a declarat Ionuţ Bocancea.

Potrivit sursei citate, la finalul percheziţiilor, strada Braşov a fost deblocată de către poliţişti, aceasta fiind blocată la începutul acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici