Tineri atacaţi la Vaslui de un adolescent care s-a năpustit cu un cuţit asupra lor

Tânărul suspectat că a înjunghiat, miercuri seara, trei adolescenţi pe o stradă din Vaslui a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor calificat.

467 afișări
Imaginea articolului Tineri atacaţi la Vaslui de un adolescent care s-a năpustit cu un cuţit asupra lor

Tineri, atacaţi la Vaslui: Un adolescent s-a năpustit cu un cuţit asupra lor într-o zonă intens circulată

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cercetările au fost preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

„Având în vedere obiectul folosit, zonele vizate şi numărul loviturilor, fapta a fost încadrată ca tentativă de omor calificat. Faţă de autor s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunere de arestare preventivă”, au spus sursele citate.

Presupusul agresor al adolescenţilor de 15 şi 16 ani, înjunghiaţi pe strada Traian din Vaslui, are 17 ani şi este coleg la liceu cu cei trei.

Reprezentanţii Ambulanţei Vaslui declarau că cei trei adolescenţi răniţi au fost duşi la spital, conştienţi şi stabili, iar la prima vedere, rănile nu le puneau viaţa în pericol.

Locul în care s-a produs agresiunea este o zonă intens circulată şi trecătorii au sunat la 112 imediat după agresiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici