Traficul feroviar a fost blocat între Dâmboviţa şi Prahova, după ce un TIR a căzut pe calea ferată/ Circulaţia feroviară a fost reluată | FOTO

Un TIR care circula pe DN 72 a ajuns, marţi, pe calea ferată, în zona localităţii Adânca, din Dâmboviţa, blocând traficul feroviar spre Prahova. Şoferul este rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

441 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar a fost blocat între Dâmboviţa şi Prahova, după ce un TIR a căzut pe calea ferată/ Circulaţia feroviară a fost reluată | FOTO

Trafic feroviar blocat între Dâmboviţa şi Prahova: Un TIR a căzut pe calea ferată

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Circulaţia feroviară, reluată între Dâmboviţa şi Prahova după ce TIR-ul căzut pe şine a fost ridicat

Circulaţia feroviară între judeţele Dâmboviţa şi Prahova a fost reluată, marţi după.amaiza, după mai bine de 4 ore de la producerea unui accident de circulaţie, un TIR care a derapat ajungând pe şine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

TIR-ul care circula pe DN 72 a ajuns, marţi, pe calea ferată, în zona localităţii Adânca, din Dâmboviţa, blocând traficul feroviar spre Prahova. După mai bine de patru, mastodontul care a derapat a fost ridicat de pe şine cu ajutorul unei macarale.

Imediat după ce calea ferată a fost curăţată, traficul a fost reluat.

Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind internat în Spitalul din Târgovişte. pe numele lui a fost deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Potrivit ISU Dâmboviţa, şoferul TIR-ului care a ajuns pe calea ferată este rănit, dar conştient.

„Este o singură linie de cale ferată spre Ploieşti. Circulaţia trenurilor este blocată până când se va ridica TIR-ul, cel mai probabil cu o macara. Este o singură persoană rănită, conştientă, respectiv şoferul camionului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea.

Poliţiştii spun că şoferul, un bărbat de 49 de ani, din Hunedoara, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara drumului, pe platforma de cale ferata.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici