Trafic feroviar blocat temporar în judeţul Harghita, după ce un tren a lovit o maşină

Traficul feroviar este blocat temporar, miercuri dimineaţă, între Sâncrăieni şi Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, după ce un tren a lovit o maşină, pe o trecere semnalizată. Două trenuri aşteaptă eliberarea liniei, iar şoferul autoturismului a fost dus la spital, transmite corespondentul Mediafax.

95 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat temporar în judeţul Harghita, după ce un tren a lovit o maşină

Trafic feroviar blocat temporar în judeţul Harghita, după ce un tren a lovit o maşină

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, pentru Mediafax, că maşina a fost lovită de un tren regio la o trecere semnalizată între Sâncrăieni şi Miercurea Ciuc.

Şoferul maşinii a fost rănit şi transportat la spital, iar locomotiva a fost avariată.

”Locomotiva a fost avariată şi nu poate continua drumul. Se aşteaptă o locomotivă de ajutor care va intra în faţa trenului, după ce maşina va fi scoasă de pe linie. Avem două trenuri de călători care aşteaptă eliberarea liniei, unul internaţional şi unul care merge către Bucureşti”, a spus sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici