Trafic rutier restricţionat pe DN1, la ieşirea din Capitală, pentru montarea de parapete de beton - FOTO

Traficul rutier este restricţionat marţi, între orele 09.00-16.00, pe DN1, la ieşirea din Capitală, pe o porţiune de cinci kilometri, în vederea pregătirii lucrărilor de montare a parapetelor despărţitoare de beton, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

1158 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier restricţionat pe DN1, la ieşirea din Capitală, pentru montarea de parapete de beton - FOTO

Trafic rutier restricţionat pe DN1, la ieşirea din Capitală, pentru montarea de parapete de beton (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei anunţă că marţi, între orele 09.00-16.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe DN1, sensul de ieşire din Capitală, pe motiv că încep lucrările de montare a parapetelor despărţitoare.

"Se restricţionează traficul rutier pe DN1, sector km 7- km12, necesare executării şi prelevării de carote în vedere pregătirii montajului parapetului axial ", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Anunţul vine după ce sâmbătă reprezentanţii CNADNR precizau că "a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect "achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei."

Cei de la Compania Naţională susţineau că parapetele despărţitoare vor fi montate pe sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura Bucureşti.

Joi seară, o femeie şi-a pierdut viaţa iar un bărbat şi un copil au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1 în zona Băneasa. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că evenimentul a fost produs de bărbat care ar fi pierdut controlul volanului iar autoturismul său a pătruns pe contrasens, unde a lovit o altă maşină care venea regulamentar.

Sursa foto: Facebook

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici