Traficul feroviar este oprit între Deva şi Arad din cauza unui accident feroviar

Traficul feroviar între Deva şi Arad este oprit, duminică, din cauza unui accident care a avut loc pe raza localităţii hunedorene Zam, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, de un accelerat, în urma impactului nefiind înregistrate victime.

1812 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar este oprit între Deva şi Arad din cauza unui accident feroviar

Traficul feroviar este oprit între Deva şi Arad din cauza unui accident feroviar

Şeful transporturi feroviare Hunedoara, Ioan Balaş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trenul accelerat 1821 care circula pe ruta Bucureşti- Arad a intrat într-un autotren pe raza localităţii hunedorene Zam, traficul feroviar fiind întrerupt.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu, din accident nu au rezultat victime umane, acceleratul acroşând doar partea din spate a autotrenului.

Dumitrescu a spus că pompierii hunedoreni intervin pentru degajarea căii ferate.

Trenul Accelerat 1821 circula pe ruta Arad-Bucureşti Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici