Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, a fost reluat

Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, unde un tren a lovit un TIR, miercuri seara, după ce şoferul maşinii de mari dimensiuni a adormit la volan şi a ajuns pe şine, a fost reluat.

990 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, a fost reluat

Traficul feroviar între staţiile Câineni şi Cornet, judeţul Vâlcea, este în continuare blocat

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar a fost reluat la Secţia de Calea Ferată 201 începând cu ora 12:20, după ce a fost blocată de miercuri seara, începând cu ora 21:30.

Traficul feroviar fusese oprit din cauza accidentului produs între un TIR şi un tren vagon, IR 2464, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, la intersecţia căii ferate cu DN7.

Şoferul maşinii de mari dimensiuni a adormit la volan şi a ajuns pe şine, unde a intrat în coliziune cu trenul care se deplasa pe singurul sens de mers Pod Olt - Râmnicu Vâlcea.

Patru persoane au fost rănite uşor, respectiv şoferului TIR-ului şi trei persoane aflate în tren.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici