Un nou pas în digitalizare | Primăria Sectorului 3 elibereaza certificate de urbanism în format online

Primăria Sectorului 3 anunţă că elibereaza certificate de urbanism în format online, precum şi prelungiri de certificate de urbanism şi prelungiri de autorizaţii de construire. Astfel, locuitorii Sectorului 3 nu mai trebuie să meargă la sediul instituţiei pentru a depune cereri.

542 afișări
Imaginea articolului Un nou pas în digitalizare | Primăria Sectorului 3 elibereaza certificate de urbanism în format online

Un nou pas în digitalizare | Primăria Sectorului 3 elibereaza certificate de urbanism în format online

"Acesta este un nou pas în digitalizarea activităţii Primăriei Sectorului 3, prima administraţie locală de sector din Capitală care pune la dispoziţia cetăţenilor acest serviciu prin intermediul platformei http://edirect.e-guvernare.ro. Este important de precizat faptul că cei peste 67.000 de bucureşteni din Sectorul 3 care şi-au creat deja cont pe platforma www.ghiseul.ro pot utiliza direct platforma http://edirect.e-guvernare.ro fără să-şi mai creeze un cont nou", transmite Primăria Sectorului 3 printr-un comunicat de presă.

Astfel, după accesarea platformei şi crearea unui cont, se pot depune solicitările şi documentele aferente, stadiul soluţionării putând fi urmărit la secţiunea Solicitările mele.

"După soluţionarea cererii şi urcarea documentelor de către Direcţia de specialitate pe platforma http://edirect.e-guvernare.ro, cetăţeanul primeşte prin e-mail un mesaj prin care este înştiinţat că cererea i-a fost rezolvată. Documentul final poate fi descărcat de pe platformă", explică instituţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici