Traficul rutier, îngreunat din cauza ceţii. Vezi judeţele afectate

Traficul rutier pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrăzile Bucureşti - Constanţa şi Bucureşti - Piteşti, se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind în unele zone sub 50 de metri.

26 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, îngreunat din cauza ceţii. Vezi judeţele afectate

Traficul rutier, îngreunat din cauza ceţii. Vezi judeţele afectate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Judeţele în care sunt astfel de probleme de vizibilitate sunt Argeş, Buzău, Vrancea, Vâlcea, Gorj, Olt, Braşov, Brăila, Tulcea, Covasna, Teleorman, Mehedinţi, Dolj, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Suceava, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Bacău şi Vaslui.

În toate aceste judeţe pot fi întâlnite porţiuni cu vizibilitate mai bună, dar şi segmente de drum cu vizibilitate redusă uneori la mai puţin de 50 de metri.

În aceste condiţii, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor utilizarea luminilor de întâlnire şi ceaţă pe toate categoriile de drumuri, deplasarea cu viteză redusă, evitarea efectuării depăşirilor, care în asemenea condiţii meteo-rutiere se dovedesc extrem de periculoase şi mărirea distanţei de siguranţă dintre vehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici