Tragedie la Braşov: O gravidă de 19 ani a murit după ce a fost înjunghiată cu o foarfecă de către iubit

O tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată, a fost ucisă pe stradă, marţi, seară, în localitatea braşoveană Feldioara, fiind înjunghiată de mai multe ori cu o foarfecă de către prietenul ei, care a rănit alte trei persoane ce săriseră în ajutorul fetei, arată primele informaţii furnizate de Poliţie.

1474 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Braşov: O gravidă de 19 ani a murit după ce a fost înjunghiată cu o foarfecă de către iubit

Tragedie la Braşov: O gravidă de 19 ani a murit după ce a fost înjunghiată cu o foarfecă de către iubit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto/Publimedia)

Tânăra de 19 ani urma să nască peste două săptămâni, ea mai având un copil în vârstă de un an şi jumătate cu bărbatul care a omorât-o.

Comisarul-şef Ioan Necşulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, a declarat, marţi seară, că tânăra era însărcinată în luna a noua şi urma să nască peste două săptămâni, iar cei doi mai au împreună un copil în vârstă de un an şi jumătate.

Potrivit acestuia, crima s-a petrecut în curtea locuinţei celor doi, şi nu în centrul localităţii, aşa cum s-a anunţat iniţial.

Conform anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 30 de ani a înjunghiat-o pe tânără în curtea locuinţei lor, iar apoi a luat celălalt copil şi foarfeca şi a plecat nervos spre centrul localităţii, ameninţându-i pe trecători.

Agresorul a lovit în calea sa câţiva localnici, pe doi dintre ei tăindu-i cu foarfeca. În momentul în care a ajuns în centrul localităţii, un poliţist i-a pulverizat spray paralizant în faţă şi a reuşit să-l imobilizeze, fiind însă tăiat la o mână de către agresor.

"Vă pot confirma că poliţistul a fost rănit, tăiat la două degete. Alte date privind ancheta nu putem comunica, dar confirmăm evenimentul şi faptul că suspectul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav şi ultraj. Urmează să fie audiat pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudia Pampu-Romanescu.

Bărbatul a fost încătuşat atât la mâini, cât şi la picioare şi sedat, deoarece era extrem de violent şi opunea rezistenţă, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

De asemenea, se pare că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a comite crima.

Cel mai probabil, el urmează să fie audiat de procurori miercuri dimineaţă.

Crima a avut loc marţi seară, în jurul orei 20.00.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov afirma că femeia a fost înjunghiată cu foarfeca de mai multe ori, în diverse zone ale corpului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici