Traian Băsescu a dat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a acţionat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, acţiunea fiind înregistrată pe data de 1 aprilie la Judecătoria Sectorului 1.

2897 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a dat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Traian Băsescu a dat-o în judecată pe Alina Petre, fostă Măgureanu (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a acţionat-o în judecată pe Alina Petre, fostă Măgureanu, acţiunea fiind înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 a Capitalei pe data de 1 aprilie 2016. Fostul şef al statului l-a mai acţionat în judecată în acelaşi dosar şi pe Florin Mihai Ghiulbenghian.

Alina Petre a precizat, pentru MEDIAFAX, că fostul preşedinte al României cere daune de 100.000 de lei.

"Domul Băsescu m-a dat în judecată pentru vătămarea dreptului la viaţă privată, la demnitate şi la propria imagine. Şi eu şi domnul Ghiulbenghian suntem trimişi în instanţă. Mi se aduc acuzaţii care au legătură cu nişte declaraţii de-ale mele în presă, cu faptul că aş fi spus pe Facebook că dânsul se ia de mine ca să îşi construiască acum o imagine, nişte emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa. Nu prea au legătură cu mine. Nimic important, după părerea mea. Să ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula şi eu o întâmpinare în apărarea mea. Bănuiesc că este un răspuns la faptul că eu l-am acţionat în instanţă pentru calomnie pentru că a spus că fac parte din structuri mafiote într-o emisiune. L-am acţionat în instanţă cu daune de un leu şi dânsul m-a acţionat pentru 100.000 de lei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Petre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici