Traian Băsescu: Să vedem dacă voi candida la Parlament

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, miercuri, că rămâne de văzut dacă va accepta să candideze în alegerile parlamentare, susţinând însă că s-ar încadra în criteriile de selectare a candidaţilor pe care le-a cerut liderilor de filiale PMP, respectiv aspiranţii să aibă la bază o meserie.

4110 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Să vedem dacă voi candida la Parlament

Traian Băsescu: Să vedem dacă voi candida la Parlament

"Până pe 15 septembrie în toate organizaţiile să se depună solicitări de a fi pe listele de candidaţi pentru alegerile legislative. Am făcut o recomandare şi anume, preşedinţii de organizaţii să recomande doritorilor să fie oameni care au o meserie. Când spun oameni care ua o meserie nu mă refer la oameni care să aibă o diplomă, ci la oameni care să-şi fi practicat meseria şi care să fie politicieni liberi", a decalarat preşedintele PMP Traian Băsescu, la finalul CEX PMP.

Traian Băsescu a afirmat că un proaspăt absolvent, fără o meserie, care „se trezeşte parlamentar” nu va face rabat de la slugărnicie pentru a rămâne în politică.

"Atunci când nu ai practicat o meserie şi te trezeşti proaspăt absolvent parlamentar nu vei face nici un rabat de la slugărnicia de a rămâne în politică cu orice preţ. Cei care au o meserie vor face politică relaxaţi pentru că vor ştii că dacă nu mai ies parlamentari la legislatura următoare dacă sunt verticali în faţa şefilor politici au un refugiu în propria lor meserie", a spus preşedintele PMP.

Traian Băsescu a mai spus că în politică au fost "tot felul de specimene".

"Da, cum am avut şi medici care nu au practicat niciodată şi au ajuns şi miniştrii ai Sănătăţii sau medici ginecologi care nu au practicat niciodată şi au ajuns miniştrii ai Agriculturii, am avut tot felul de specimene", a spus liderul PNL.

Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Băsescu a afirmat că rămâne de văzut”.

"Să vedem, să ajungem…Eu în orice caz am avut meserii. Mă încadrez în criterii", a răspuns Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici