Trei aeronave au aterizat pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii de pe Otopeni

Trei aeronave care trebuiau să ajungă miercuri dimineaţă pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti au aterizat pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă".

143 afișări
Imaginea articolului Trei aeronave au aterizat pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii de pe Otopeni

Trei aeronave au aterizat pe Aeroportul Băneasa din cauza ceţii de pe Otopeni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă", Valentin Iordache, a spus că una dintre curse era de tip cargo, iar o alta era o cursă Tarom care venea de la Beirut.

Totodată, o cursă Air Moldova care trebuia să ajungă pe "Henri Coandă" la 7.40 a aterizat pe Băneasa la 7.53, tot de acolo operând şi aeronava retur, a spus Iordache.

Toate celelalte curse au operat normal, a mai spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici