Trei morţi după ce o maşină a fost lovită de un tren - VIDEO

Trei persoane au murit, iar o alta a fost rănită după ce o maşină a fost lovită de un tren, luni dimineaţă, la o trecere de cale ferată din zona localităţii Lovrin, din judeţul Timiş, un vagon al trenului luând foc la scurt timp după accident.

141 afișări
Imaginea articolului Trei morţi după ce o maşină a fost lovită de un tren - VIDEO

Trei morţi şi un rănit grav, după ce o maşină a fost lovită de un tren (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Sergiu Rus, cele trei persoane decedate se aflau în maşină, iar persoana rănită este şoferul autoturismului, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal din Timişoara.

"Trei femei cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani au decedat după ce maşina în care se aflau nu a respectat semnalizarea din dreptul intersecţiei cu calea ferată, în zona localităţii Lovrin. Maşina a fost lovită de un tren, şoferul fiind transportat la spital. Trecerea era semnalizată corespunzător, însă nu era prevăzută cu barieră", a precizat Rus.

Şoferul este în afara oricărui pericol, starea sa fiind stabilă

Starea şoferului autoturismului este stabilă, bărbatul aflându-se în afara oricărui pericol, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţi ai Spitalului Municipal din Timişoara.

Sursele citate afirmă că starea şoferului maşinii este stabilă, acesta aflându-se în afara oricărui pericol, bărbatul suferind unele leziuni provocate de centura de siguranţă şi de airbag-ul maşinii şi zgârieturi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus, a declarat că şoferul, un cetăţean italian în vârstă de 53 de ani, urmează să fie audiat de poliţişti imediat ce starea acestuia de sănătate o va permite, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a determina condiţiile exacte în care s-a produs accidentul.

Potrivit lui Rus, cele trei persoane care au murit în accident sunt trei femei din Timişoara, două dintre ele în vârstă de 41 de ani, iar cealaltă de 37 de ani. Două dintre femei erau surori gemene.

Video Stirileprotv.ro

După ce s-a pus în mişcare, unul dintre vagoanele trenului a luat foc

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, după eliberarea căii ferate trenul s-a pus din nou în mişcare, iar la aproximativ 500 de metri de locul accidentului unul dintre vagoane a luat foc, cei patru mecanici care se aflau în tren reuşind să scape nevătămaţi.

"După intervenţia echipei de descarcerare şi după degajarea liniei ferate, automotorul, compus din trei vagoane, s-a pus din nou în mişcare. La aproximativ 500 de metri de la locul accidentului, o defecţiune la sistemul hidraulic de la cel de-al doilea vagon a făcut ca uleiul să se scurgă pe motor şi a luat foc. Cei patru angajaţi care se aflau în tren nu au păţit nimic, pompierii reuşind să stingă incendiul”, a declarat ofiţerul de serviciu al ISU Banat.

Trenul implicat în accident este un personal care circulă pe relaţia Timişoara-Periam şi în care nu se aflau călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici