Trei răniţi, între care un copil de 3 ani, după un accident în judeţul Vaslui | FOTO

Trei persoane, între care un copil de 3 ani, au fost rănite, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod şi s-a oprit în gardul unei case, în localitatea Tutova, judeţul Vaslui.

751 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi, între care un copil de 3 ani, după un accident în judeţul Vaslui | FOTO

Trei răniţi, între care un copil de 3 ani, după un accident în judeţul Vaslui | FOTO

Potrivit ISU Vaslui, Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă pentru salvarea victimelor din accidentul de la Tutova.

„Şoferul unui autoturism a lovit un cap de pod, după care s-a oprit într-un gard. La sosirea echipajelor de pompieri (...) au fost găsite trei victime conştiente, dintre care un copil, care ieşiseră din autoturismul avariat”, arată ISU Vaslui.

Victimele, un bărbat în vârstă de 65 ani, o femeie în vârstă de 25 ani şi un copil în vârstă de 3 ani, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal „Elena Beldiman" din Bârlad.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Taguri:
rănit,
copil,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici