Trenuri cu întârzieri între 20 şi 50 de minute, în estul ţării

Mai multe trenuri care circulă prin estul ţării ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, între 20 şi 50 de minute, din cauza restricţiilor de viteză, nefiind linii închise din cauza gerului sau a zăpezii.

422 afișări
Imaginea articolului Trenuri cu întârzieri între 20 şi 50 de minute, în estul ţării

Trenuri cu întârzieri între 20 şi 50 de minute, în estul ţării (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Pe calea ferată, la nivel naţional, nu sunt linii închise, dar circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară, joi dimineaţă, cu restricţii de viteză pe patru intervale de staţii aflate pe raza Regionalei CF Galaţi, respectiv între staţiile Adjud şi Ghimeş (50 km/h), Adjud şi Buzău (50 km/h), Buzău şi Făurei (30 km/h) şi Mărăşeşti - Tecuci - Lieşti (50 km/h), din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului.

Din cauza restricţiilor de viteză, trenurile de călători ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, cuprinse între 20 şi 50 de minute.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, precum şi la numărul de telefon 021/9521.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici